Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@05:58:35 GMT

سيستم صوتي مدارس و مراکز آموزشي

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۶۲۱۰

سيستم صوتي مدارس و مراکز آموزشي

خبرگزاری آریا- شروع پاییز و اول مهر همیشه یادآور بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بوده است. درست است که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا دانش‌آموزان نمی‌دانند که باید به صورت فیزیکی در مدرسه حضور پیدا کنند یا در کلاس‌های آنلاین شرکت کنند. برخی مدارس برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی روزهای حضور دانش‌آموزان را زوج و فرد کرده‌اند و برخی دیگر بالکل عطای آموزش حضوری را به لقایش بخشیده‌اند و تمامی کلاس‌ها را به صورت آنلاین برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی این مدل آموزش مخالفان خودش را دارد. این افراد معتقدند دانش‌آموزان مخصوصا در سال‌های ابتدایی تحصیل توانایی استفاده درست از تجهیزات برگزاری کلاس آنلاین را ندارند و برای این مساله والدین باید در کنارشان حضور داشته باشند که طبیعتا همیشه امکان‌پذیر نیست، مخصوصا برای والدینی که شاغل هستند. دانشجویان هم مشکلات خاص خودشان را دارند. آنچه که مشخص است برای برگزاری مناسب کلاس به صورت فیزیکی نیاز به سیستم صوتی مناسب در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی وجود دارد. در این مطلب قصد داریم شما را بیشتر با این تجهیزات به خصوص سیستم صوتی مدارس آشنا کنیم و در انتها یک فروشگاه اینترنتی به شما معرفی کنیم که می‌توانید تمامی تجهیزات مورد نیازتان برای تجهیز مدارس از نظر صوتی را با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت و از بهترین برندهای بازار از طریق آن تامین کنید.

سیستم صوتی مدارس

در تمامی محیط‌های آموزشی از جمله مدرسه، معلم و ارتباطی که با دانش‌آموزان برقرار می‌کند رکن اصلی آموزش است ولی هیچکس نمی‌تواند کتمان کند که برای برقراری ارتباط موثر و درست بین معلم و اعضای کادر مدرسه با دانش‌آموز وجود سیستم صوتی مناسب بسیار کمک‌کننده است. تصور کنید صدایی که در مدرسه در کلاس درس، راهروها، سر صف یا نمازخانه و آزمایشگاه به گوش دانش‌آموزان می‌رسد صدایی نامفهوم یا دارای نویز باشد. این صدا به جای اینکه به معلم و کادر اجرایی مدارس کمک بکند باعث ایجاد آلودگی صوتی و کاهش یادگیری و بهره‌وری دانش‌آموزان می‌شود. در عوض اگر صدایی که از طریق بلندگوها و سیستم پیجینگ به گوش دانش‌آموزان می‌رسد، صدایی گرم و رسا باشد، باعث آرامش خاطر و افزایش بهره‌وری دانش‌آموزان می‌شود. همچنین به دلیل وجود فضاهای مختلفی چون راهرو، سالن ورزشی، کلاس، آمفی تئاتر، کتابخانه و نمازخانه داشتن یک سیستم صوتی مناسب برای اعلام خطر و در زمان رخداد حوادث غیر مترقبه هم اهمیت ویژه ای دارد. سیستم صوتی نمازخانه مدارس باید مستقل از سیستم صوت پیجینگ و اطلاع‌رسانی عمل کند. برای سیستم صوتی نمازخانه بسته به متراژ و مراسم‌های مورد نظر، می‌توان از سیستم صوتی‌های مختلفی (نیمه‌حرفه ای و حرفه‌ ای) استفاده کرد.

اجزای سیستم صوتی مدارس

1-سیستم پیجینگ مدرسه

احتمالا صدای ناظم و یا مدیر در سر صف و یا پخش آهنگ‌های مناسبتی از قبیل آهنگ‌های زمان جنگ در هفته دفاع مقدس و یا آهنگ‌های انقلابی در دهه فجر در حیاط مدرسه را به خاطر دارید. همچنین برای برگزاری مراسم‌های مختلف از قبیل مراسم صبحگاهی، سخنرانی‌های مختلف و ... به سیستم پیجینگ مدارس نیاز دارید.

در طراحی و نصی سیستم‌های صوتی پیجینگ و اطلاع‌رسانی مدارس این موارد مهم است:

صدا به صورت یکنواخت برسد: برای این منظور چیدمان صحیح بلندگوها نکته بسیار مهمی است. سیستم صوتی باید به گونه‌ای نصب شود که صدای مناسب در تمام محیط به صورت یکنواخت به گوش دانش‌آموزان و معلمان برسد.

تجهیزات به درستی انتخاب شوند: تجهیزات تشکیل‌دهنده سیستم پیجینگ شامل مواردی هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود.

2-باند (اکتیو و پسیو)

باند اکتیو و باند پسیو در حیاط و سالن اجتماعات مدرسه مورد استفاده قرار می گیرند. باند اکتیو باندی است که بدون نیاز به یک منبع قدرت خارجی و یا آمپلی فایر قادر است کار کند. این باند دارای یک منبع قدرت داخلی (آمپلی فایر داخلی) است. تغذیه منبع قدرت داخلی باند اکتیو توسط برق شهری (110 یا 220 ولت) صورت می گیرد. در نهایت این منبع قدرت داخلی جریان و ولتاژ مورد نیاز برای فعالیت اسپیکر را تامین می کند. از ویژگی‌های باند اکتیو داشتن ورودی میکروفن، ورودی جهت اتصال باند اکتیو دیگر، میکسر، آمپلی فایر، ورودی میکروفن و همچنین درگاه برای اتصال اس دی کارت، فلش و بلوتوث می باشد.

باند پسیو به دلیل عدم وجود منبع قدرت داخلی نیاز به یک منبع قدرت خارجی یا آمپلی فایر برای فعالیت خود دارد و بدون آن قادر به فعالیت نیست. برای تفکیک صدای خروجی از بلندگو، باند اکتیو دارای کراس اور است و همچنین از تویتر و ووفر نیز برخوردار است. باندهای اکتیو بیشتر در حیاط مدارس مورد استفاده قرار می گیرند اما در سالن اجتماعات مدارس بیشتر از باند پسیو استفاده می شود.

3-بلندگو (دیواری، شیپوری و سقفی)

به طور کلی اگر بخواهیم یک قاعده کلی در زمینه استفاده از بلندگوها در سیستم صوتی مدارس را بررسی کنیم باید گفت برای نصب بلندگو داخل ساختمان مدارس (راهروها، کتابخانه، آزمایشگاه و ...) از بلندگوهای روکار و توکار دیواری (ستونی) و بلندگوی سقفی استفاده می‌شود. کی از مزایای بلندگو سقفی در سیستم صوتی مدارس ترانس مچینگ بودنشان است، به این معنی که بلندگو ها قابلیت تبدیل اهمی به ولتی را دارد. وقتی بلندگو ها ولتی باشند شما می توانید به راحتی بلندگو ها را بطور موازی کابل کشی کنید. چنانچه بخواهیم از بلندگو در فضای حیاط مدرسه استفاده کنیم باید از بلندگوهای دیواری (ستونی) ضدآب و همچنین بلندگوهای شیپوری استفاده کنیم. همان طور که می‌دانید باندگوهای فضای باز مدارس باید در مقابل گرد و خاک و باد و باران و برف مقاومت خوبی از خودش نشان بدهد. انواع بلندگو شیپوری مورد استفاده در سیستم صوتی مدارس با توجه به ساختارشان و پرتاب صدای بالا گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در فضاهای باز و حیاط مدرسه و برای سخنرانی‌ها، کنترل دانش آموزان در زنگ تفریح و برگزاری مراسم‌های مذهبی و مناسبتی و ... هستند. این بلندگو ها دارای انواع پلاستیکی و فلزی اند که به خوبی در برابر گرد و غبار و بارندگی مقاوم اند.

4-میکروفون (باسیم و بیسیم و رومیزی)

میکروفون‌هایی که در مدارس مورد استفاده قرار می‌گیرد عمدتا سه دسته هستند: میکروفن‌ باسیم، میکروفن بیسیم و میکروفون رومیزی. به طور کل میکروفون از پراستفاده‌ترین تجهیزات صوتی در مدارس است که مدل‌های بیسیم و با سیم آن در سر صف و در نمازخانه و مدل رومیزی آن در سالن‌های اجتماعات و آمفی‌تئاتر و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

5-آمپلی‌فایر مدرسه

رسیدن صدا به بلندگوی مدرسه از طریق آمپلی فایرها انجام می‌شود. با توجه به اینکه فواصل بلندگوها از یکدیگر در سیستم‌های صوتی عمومی زیاد است و تعداد بلندگوها هم زیاد هستند،  از روش ولتاژ ثابت (سیستم ولتی) در صدارسانی استفاده می‌شود. توان آمپلی فایر باید متناسب با تعداد و نوع بلندگو انتخاب شود. همچنین توجه به زون بندی و تعداد خطوط مستقل مورد نیاز از مواردی است که در انتخاب آمپلی فایر تاثیر می گذارد.  

برای تامین تمامی تجهیزات اشاره شده در این مقاله و همچنین تجهیزات صوتی و الکترونیکی دیگر با بهترین قیمت بازار و با شرایط مناسب (از جمله خرید اقساطی) می‌توانید با فروشگاه اینترنتی آوازک به شماره  02166718215 تماس بگیرید و با کارشناسان واحد فنی ما مشورت کنید تا با توجه به بودجه و سطح انتظار شما، بهترین و مناسب‌ترین تجهیزات به شما معرفی شود.

آوازک، تجربه یک خرید هوشمندانه

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سیستم صوتی مدارس مراکز آموزشی مورد استفاده قرار سیستم صوتی مدارس دانش آموزان آمپلی فایر بلندگو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش